Enjoy the glow of good health

Gezondheid op de werkvloer!

Zorg wordt steeds duurder, een van de redenen waarom we steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze gezondheid.

Bedrijfs merchandise

Iedereen kent het nog wel uit het verleden en nog steeds doen bedrijven het, namelijk het verstrekken van bijvoorbeeld pennen en sleutelhangers met hierop de bedrijfsnaam of het logo. Vroeger werd dit eenvoudigweg promotie genoemd. Tegenwoordig valt dit onder merchandise. Bedrijfs merchandise is voor veel bedrijven belangrijk, want hiermee promoten zij niet alleen hun producten of diensten, hiermee wordt ook het imago van het bedrijf gepromoot. Daarnaast zijn het soort producten die gebruikt worden voor merchandise een steeds belangrijkere rol gaan spelen. De consument wil geen pen of sleutelhanger meer, maar echte kwaliteitsproducten, waarbij ook aandacht wordt besteed aan duurzaamheid.

Waarom is merchandise voor uw bedrijf zo belangrijk?

Het imago van uw bedrijf versterken, speelt de belangrijkste rol als u aan merchandise doet. Hierbij maakt de bedrijfstak niet meer uit. Hoewel merchandise in sommige bedrijfstakken ook om financiële redenen een belangrijke rol speelt, zullen veel bedrijven hiervoor kiezen om imagoverbetering. Een goed imago verkrijgt een bedrijf tegenwoordig niet meer door enkel wat kleding of producten van een naam of logo te voorzien. Als producten zijn gemaakt op een milieuvriendelijke wijze, dan verkrijgt u als bedrijf al snel een goede naam op het gebied van duurzaamheid. Een bepaalt imago krijgt u ook als u voor merchandise kiest met luxe producten of producten van hoogwaardige kwaliteit.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

PLG Concepts helpt bij merchandise voor bedrijven

PLG Concepts kan voor u de volledig merchandise verzorgen. Hierbij gaat het niet alleen maar om het product zelf, maar ook om alle bijkomstige zaken. Er zal een merchandise concept opgesteld moeten worden, waarbij ter sprake komt wat de kwaliteit is, welke bijzonderheden, zoals duurzame materialen en hoe gaat u dit vormgeven? Hierbij kunnen wij zelfs een volledige huisstijl voor u ontwerpen of nieuw soort producten. Ook besteden wij aandacht aan de opslag en levering. Hierbij houden wij altijd in het oog dat onze producten geen belasting voor het milieu zijn.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld