Onze diensten

PLG heeft op elk gebied specialisten met jarenlange ervaring in dienst die uw proces van A tot Z begeleiden. Of het nu gaat om hospitality, een bedrijfsconcept, loyaliteitsconcept, (bedrijfskleding & private label) kleding, merchandise of kerstpakketten en overige premiums. Wij staan voor u klaar!

Hospitality

Laat PLG Concepts u helpen bij het creëren van een gastvrije en luxueuze omgeving. We bieden complete ontzorging voor bedrijven die streven naar perfectie in hun hospitalitydiensten.

Wij begrijpen dat hospitality draait om beleving en kwaliteit. Daarom zorgen wij voor een perfecte integratie van onze producten in uw diensten, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw gasten.

Concepten 

Merchandising is in het bedrijfsleven, de moderne sportomgeving, goede doelen branche, artiesten scene en/of de ontwerperswereld niet meer weg te denken. Producten promoten en verkopen die de koppeling maken met een sportploeg, mascotte, goed doel, artiest of ontwerper is een interessant verdienmodel gebleken. PLG helpt u om uw concept gezamenlijk tot een succes te maken. Alles wat er nodig is om een merk te bouwen of naar een hoger level te tillen, hebben wij in huis. Denk hierbij van productontwikkeling, productie, marketing tot retailconcepten. Niets is ons te gek.

Dealerships

Bij PLG Concepts zijn we trots op onze exclusieve partnerships met enkele van de meest gerenommeerde merken ter wereld. Onze klanten kunnen genieten van een breed scala aan hoogwaardige producten van topmerken zoals Italla, Studio Annaloes, Nan, Wedgewood, New Era en Chaud Devant.

Onze samenwerking met deze prestigieuze merken stelt ons in staat om een divers en indrukwekkend assortiment aan onze klanten aan te bieden. We nodigen u uit om onze collecties te verkennen en de kwaliteit en stijl van deze toonaangevende merken zelf te ervaren.

Bedrijfskleding & Private Label

Bedrijfskleding en private label is een bepalend aspect in het uitdragen van de identiteit van uw bedrijf. Het is dus extra belangrijk om goed na te denken over het ontwerp, de draagbaarheid en de kwaliteit. Drie aspecten die we graag samen met u en uw medewerkers onder de loep nemen. Uniek aan PLG is dat wij werken met een groot netwerk aan Europese designers. Zij kunnen naar uw wens de perfecte kleding ontwerpen. Ook werken wij enkel met de beste kwaliteit textiel, onderscheidend in de branche.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Feestpakketten

Verras uw collega’s, medewerkers, prospecten en/of relaties op een unieke wijze met een origineel en feestelijk pakket. In al onze pakketten komt vooral uw persoonlijke uitstraling en identiteit terug. PLG staat voor verantwoorde producten die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd en het milieu niet hebben belast. Een verantwoord maar vooral feestelijk kerstpakket dus. 

Kwaliteit, service en persoonlijke benadering

Wij staan voor kwaliteit en het serviceniveau is hoog. Dat begint bij: duidelijke afspraken, eerlijke adviezen en uitstekende communicatie. Wij zetten onze tanden in uw opdracht en laten pas los als de klus is geklaard. Neem snel contact op!

Ons Proces

Wij gaan verder waar anderen stoppen. En dit komt tot uiting in kwaliteit, service en transparantie. U blijft als klant het gehele proces op de hoogte van alle ontwikkelingen van uw project. Want onze opdrachtgever staat altijd op de eerste plek.

Conceptontwikkeling

Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken wij de identiteit van uw bedrijf. Hiermee gaan wij naar de tekentafel en creëren een concept of activatie wat naadloos bij de gewenste uitstraling van uw organisatie aansluit.

Productie

Na akkoord brengen we het concept tot uitvoer. Tijdens het productieproces worden de voorstellen tastbaar. Eén van de leukste momenten.

Levering

Na meerdere kwaliteitscontroles, kunnen we het eindresultaat aan u leveren. Tijd om de wijde wereld in te gaan met uw concept.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld