Onze diensten

PLG heeft op elk gebied specialisten met jarenlange ervaring in dienst die uw proces van A tot Z begeleiden. Of het nu gaat om een bedrijfsconcept, loyaliteitsconcept, (bedrijfskleding & private label) kleding en merchandise of kerstpakketten en overige premiums. Wij staan voor u klaar!

Concepten 

Merchandising is in het bedrijfsleven, de moderne sportomgeving, goede doelen branche, artiesten scene en/of de ontwerperswereld niet meer weg te denken. Producten promoten en verkopen die de koppeling maken met een sportploeg, mascotte, goed doel, artiest of ontwerper is een interessant verdienmodel gebleken. PLG helpt u om uw concept gezamenlijk tot een succes te maken. Alles wat er nodig is om een merk te bouwen of naar een hoger level te tillen, hebben wij in huis. Denk hierbij van productontwikkeling, productie, marketing tot retailconcepten. Niets is ons te gek.

Loyaliteitsconcepten

Een hechte band met je medewerkers of klanten? Een loyaliteitsprogramma is een krachtig instrument voor het stimuleren van loyaliteit. Het voegt een unieke waarde toe aan de propositie van uw merk of organisatie. Het brengt de betrokkenheid bij een merk/bedrijf naar een hoger niveau. Dit zorgt voor betere klantinzichten, een hogere klantwaarde en het vasthouden van de klant. Graag denken wij met u mee om een programma samen te stellen dat bij uw bedrijf en identiteit past!

Bedrijfskleding & Private Label

Bedrijfskleding en private label is een bepalend aspect in het uitdragen van de identiteit van uw bedrijf. Het is dus extra belangrijk om goed na te denken over het ontwerp, de draagbaarheid en de kwaliteit. Drie aspecten die we graag samen met u en uw medewerkers onder de loep nemen. Uniek aan PLG is dat wij werken met een groot netwerk aan Europese designers. Zij kunnen naar uw wens de perfecte kleding ontwerpen. Ook werken wij enkel met de beste kwaliteit textiel, onderscheidend in de branche.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

Feestpakketten

Verras uw collega’s, medewerkers, prospecten en/of relaties op een unieke wijze met een origineel en feestelijk pakket. In al onze pakketten komt vooral uw persoonlijke uitstraling en identiteit terug. PLG staat voor verantwoorde producten die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd en het milieu niet hebben belast. Een verantwoord maar vooral feestelijk kerstpakket dus. 

Kwaliteit, service en persoonlijke benadering

Wij staan voor kwaliteit en het serviceniveau is hoog. Dat begint bij: duidelijke afspraken, eerlijke adviezen en uitstekende communicatie. Wij zetten onze tanden in uw opdracht en laten pas los als de klus is geklaard. Neem snel contact op!

Ons Proces

Wij gaan verder waar anderen stoppen. En dit komt tot uiting in kwaliteit, service en transparantie. U blijft als klant het gehele proces op de hoogte van alle ontwikkelingen van uw project. Want onze opdrachtgever staat altijd op de eerste plek.

Conceptontwikkeling

Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken wij de identiteit van uw bedrijf. Hiermee gaan wij naar de tekentafel en creëren een concept of activatie wat naadloos bij de gewenste uitstraling van uw organisatie aansluit.

Productie

Na akkoord brengen we het concept tot uitvoer. Tijdens het productieproces worden de voorstellen tastbaar. Eén van de leukste momenten.

Levering

Na meerdere kwaliteitscontroles, kunnen we het eindresultaat aan u leveren. Tijd om de wijde wereld in te gaan met uw concept.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld