Enjoy the glow of good health

Gezondheid op de werkvloer!

Zorg wordt steeds duurder, een van de redenen waarom we steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze gezondheid.

Bedrijfsconcept

Om uw naam als bedrijf beter zichtbaar te laten zijn of om uw naamsbekendheid te vergroten, is een goed bedrijfsconcept belangrijk. Een bedrijfsconcept ontwikkelen is niet altijd even eenvoudig. Er zijn dan ook vele mogelijkheden om uw naam naar voren te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld met merchandising, met een loyaliteitsprogramma of bedrijfskleding met private label. Een bedrijfsconcept dient goed uitgedacht te worden. Daarbij is het goed om met meerdere mensen in uw bedrijf of extern hierover van gedachten te wisselen. Zo ontstaan er ideeën en komt uiteindelijk een bedrijfsconcept naar boven. Of uw bedrijfsconcept nu merchandising omvat of een loyaliteitsconcept, dat uw naam of huisstijl wordt gepromoot staat altijd voorop.

Bereik uw doelgroep beter met goed ontwikkelde bedrijfsconcepten

Als bedrijfsconcepten ontwikkelen niet uw sterkste kant is, vraag dan gerust advies aan de specialist in bedrijfsconcepten. Onder een bedrijfsconcept valt een vorm van marketing, waardoor de consument zich een beeld van uw bedrijf kan ontwikkelen. Onder andere de vraag komt naar boven wie die consument is. Het is namelijk heel belangrijk om uw doelgroep te bereiken. Hoe beter u uw doelgroep kunt bereiken, des te beter voor u. Merchandising en loyaliteitsprogramma´s doen het bij de meeste doelgroepen erg goed. Ook de ontwikkeling van speciale producten volgens uw huisstijl, zorgen ervoor dat u altijd goed herkenbaar bent en waardoor mensen direct de link met uw bedrijf leggen.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

PLG Concepts ontwikkelt een concept voor bedrijven

Laat u bij de ontwikkeling van uw bedrijfsconcept bijstaan door PLG Concepts. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van een concept voor bedrijven. Als het gaat om merchandising of het leveren van producten met uw identiteit, stellen wij u altijd voorop. Dit doen wij in enkele stappen. Ten eerste is er de conceptontwikkeling. Hierbij gaan wij met u om de tafel om voor u een bepaalt concept te ontwikkelen. Wanneer onze plannen van de tekentafel komen en u tevreden bent over het gewenste concept, dan zullen wij het concept ten uitvoer brengen door de productie te starten. Hierbij wordt uw product of plan visueel gemaakt en wordt uw naam gepromoot bij degenen die met uw bedrijfsconcept in aanraking komen.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld