Enjoy the glow of good health

Gezondheid op de werkvloer!

Zorg wordt steeds duurder, een van de redenen waarom we steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze gezondheid.

Bedrijfspromotie artikelen

Als u als bedrijf een naam hoog hebt te houden, dan gaat het niet alleen om de producten die u verkoopt of de diensten die u verleent. Uiteraard is de kwaliteit hierbij belangrijk, maar ook bijkomende zaken, zoals merchandise kan heel belangrijk zijn. Merchandise is een vorm van bedrijfspromotie en klantenbinding, het kan zelfs potentiële klanten over de streep trekken. Bij merchandise gaat het vooral ook om uw imago te versterken. Ook al is het maar iets kleins, stuurt u met een bestelling een ander leuk product van goede kwaliteit, eventueel met uw logo of bedrijfsnaam, dan zal dit vaak gewaardeerd worden. Omdat merchandise tegenwoordig zo belangrijk is, is het opstellen van een strategisch plan voor het inzetten van bedrijfspromotie artikelen belangrijk.

Kwaliteit en duurzaamheid van belang bij artikelen bedrijfspromotie

Bij artikelen voor de bedrijfspromotie zijn traditionele producten niet meer van deze tijd. Hoewel een aansteker, een pen of sleutelhanger nog steeds wel eens als promotiemateriaal wordt gebruikt, zijn kwaliteit en consistentie van het hoogste belang. Dit geldt ook voor producten die op duurzame en verantwoorde wijze zijn gemaakt. De bedrijfspromotie niet duurzaam en verantwoord is, zal dit uw goede naam aantasten en de voordelen van merchandise teniet doen. Daarom is het als bedrijf belangrijk om mee te gaan met de tijd en te weten wie uw doelgroep is en wat zij willen. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over welke bedrijfspromotie artikelen er ingezet mogen worden.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

PLG Concepts weet hoe artikelen voor bedrijfspromotie aangepakt moet worden

PLG Concepts weet wat er speelt in de wereld van merchandise en heeft voor veel bedrijven al verschillende artikelen ter bedrijfspromotie ingezet. Wij stellen ons ten doel om de identiteit van uw bedrijf visueel te maken en hierbij de beste bedrijfspromotie artikelen voor u uit te werken. Wij hebben een uitgebreid netwerk van goede designers en leveranciers en werken samen met milieuvriendelijke fabrieken. Hierdoor zijn wij in staat om uw merchandise van meerwaarde te voorzien.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld