The magic of Christmas

Altijd een passend kerstpakket!

 

Luxe kerstpakket

Heeft u een druk of turbulent jaar achter de rug met uw onderneming? Wanneer de kerstdagen en het nieuwe jaar er weer aan zitten te komen, is het tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar. Hierbij realiseert u zich dat u het jaar nooit succesvol had kunnen afsluiten zonder de tomeloze inzet van uw medewerkers. Ook uw klanten en relaties hebben u het afgelopen jaar misschien veel goeds gebracht en u wenst een goede relatie graag te continueren in het nieuwe jaar? U kunt uw medewerkers en relaties dan verrassen met een luxe kerstpakket om uw waardering uit te spreken.

Keuze uit diverse luxe kerstpakketten

Misschien heeft u jaarlijks een budget ter beschikking om uw medewerkers en/of relaties met een mooi kerstpakket te verrassen? Het is dan goed als u kunt kiezen uit diverse luxe kerstpakketten uit verschillende prijsklassen. Zo kunt u uw medewerkers en relaties toch van een mooi kerstpakket voorzien, terwijl u binnen uw budget blijft. Uit welke prijsklasse u ook uw kerstpakket kies, u mag ervan uitgaan dat alle kerstpakketten luxe zijn aangekleed en waar uw persoonlijke uitstraling en identiteit in terug te vinden zijn. De luxe kerstpakketten zijn tevens onder juiste omstandigheden voor u klaargemaakt, zodat ze het milieu niet belasten.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

Kies uit de zeer luxe kerstpakketten van PLG Concepts

U kunt bij PLG Concepts kiezen uit zeer luxe kerstpakketten en uit diverse prijsklassen en met diverse thema´s. Wij stellen uw identiteit en uitstraling centraal op al onze kerstpakketten. Onze kerstpakketten zijn origineel en altijd een waardevolle verrassing om uw waardering tot uitdrukking te brengen aan uw personeel of relaties. Onze kerstpakketten zijn ook altijd een milieubewuste keuze. Wij stellen onze kerstpakketten samen op een wijze dat het milieu zo weinig mogelijk wordt belast. Bekijk op onze website welke soort kerstpakketten wij in ons assortiment hebben en geef uw personeel en relaties fijne kerstdagen.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld