Enjoy the glow of good health

Gezondheid op de werkvloer!

Zorg wordt steeds duurder, een van de redenen waarom we steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze gezondheid.

Merchandise branding

Nog steeds gebeurt het, maar het is inmiddels een klassieke wijze om naamsbekendheid te krijgen, namelijke product branding. Bij deze conceptvorm richten bedrijven zich voornamelijk op het product die zij verkopen. In plaats dat de naam of merk van het bedrijf centraal staat, staat het product centraal. Een product kan hierbij dusdanig bekend zijn, dat de consument eigenlijk geen idee heeft welk bedrijf hierachter zit. Tegenwoordig is merchandise branding erg belangrijk. Het is juiste de kunst van bedrijven om onderscheidend te blijven op een snel veranderende markt. Juist de naam van het bedrijf wordt aan merchandise gehangen en de bedrijfsnaam wordt op deze manier een merk.

Onderscheidend worden met branding merchandise

De consument van tegenwoordig is veeleisend. Dit kan ook, omdat men over de nieuwste technieken beschikt. De concurrentie is tegenwoordig maar één muisklik van u verwijdert. Daarom moet u vooral origineel en herkenbaar zijn. Merchandise is vooral in de muziekwereld erg groot. Een artiest of een band is tegenwoordig meer dan iemand die leuke liedjes maakt en zingt. De artiest of band zelf is een merk geworden, met allerlei producten die voorzien zijn van naam, afbeelding of logo van de artiest. Hiermee hebben zij naast muziekmaken nog een geheel andere inkomstenbron. Ook voor bedrijven is branding merchandise erg belangrijk. Als bedrijf kunt u hier zichzelf mee in de markt zetten als merk en nog grotere bekendheid krijgen.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

Laat uw merchandise brand identity verzorgen door PLG Concepts

Merchandise speelt tegenwoordig een belangrijke rol in de marketingstrategie van veel bedrijven. Laat uw merchandise brand identity dan ook verzorgen door specialisten op dit gebied, zoals PLG Concepts. Branding en imago zijn tegenwoordig uiterst belangrijk voor bedrijven. Merchandise is dan zeer doeltreffend om om uw merk en imago te versterken. Hierin kunnen wij een belangrijke rol spelen. Als professionals in het ontwerpen van diverse bedrijfsconcepten, weten wij wat er bij komt kijken en zorgen wij samen met u voor een grotere naamsbekendheid door middel van goede merchandise.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld