Enjoy the glow of good health

Gezondheid op de werkvloer!

Zorg wordt steeds duurder, een van de redenen waarom we steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze gezondheid.

Merchandise concept

Merchandising is vooral erg bekend in de muziekscene. Het verkopen van cd´s is voor artiesten geen grote bron van inkomsten meer, aangezien muziek gemakkelijk gedownload kan worden. Met merchandise kan toch nog worden verdiend. Merchandise kan dan bijvoorbeeld bestaan uit het verkopen van T-shirts met naam of logo van een zanger of band. Ook in de sportwereld wordt veel aan merchandise gedaan. Ook in dit geval vaak met T-shirts, maar ook met voetbalplaatjes of posters. Merchandising kan ook in de zakelijke wereld volop gebruikt worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om het weggeven van producten als relatiegeschenk of als cadeau tijdens aankoop van producten. Hierop uiteraard het logo of de naam van het bedrijf. Met een goed merchandise concept zorgt u dat u bekendheid krijgt.

Laat merchandise concepten aan de specialisten over

Uiteraard kan het afhangen van de branche waarin u werkzaam bent, of u behoefte heeft aan bepaalde merchandise concepten. Voor een artiest, een kunstenaar of sporter zal merchandising erg belangrijk zijn. Voor een bedrijf die bepaalde producten verkoop of diensten aanbiedt, misschien wat minder. Zij hebben misschien voldoende aan een sleutelhanger of pen met eigen logo om ter promotie aan te bieden op beurzen of bij een bestelling mee te geven. Merchandise kan dus plaatsvinden in verschillende branches en geen merchandise concept hoeft dan ook hetzelfde te zijn. Laat uw merchandise concepten verzorgen door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, dan heeft u uw merchandise altijd goed op orde.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

PLG Concepts is er voor uw concepten merchandise

Wilt u uw merchandise laten uitbesteden door een betrouwbaar bedrijf die gespecialiseerd is in concepten voor merchandise? Neemt u dan eens contact op PLG Concepts. Wij hebben veel ervaring met merchandise concepten en kunnen ook voor u de merchandise verzorgen. In welke branche u ook werkzaam bent of wat u ook met uw merchandise concept wilt bereiken, wij zorgen ervoor dat uw identiteit door middel van merchandise zichtbaar wordt. Wij staan voor originaliteit, persoonlijkheid en luxe, waarmee wij voor u een uniek merchandise concept ontwikkelen.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld