Enjoy the glow of good health

Gezondheid op de werkvloer!

Zorg wordt steeds duurder, een van de redenen waarom we steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze gezondheid.

Merchandise sport

Sport en merchandise, het is een succesvol concept die steeds vaker te zien is. In sommige sporten is merchandising al de normaalste zaak van de wereld. Vooral in bijvoorbeeld de voetbalwereld. Wanneer u fan bent van een voetbalclub, dan zult u ongetwijfeld al eens een merchandiseshop van uw voetbalclub bezocht hebben. Hier zijn tal van producten te vinden, zoals T-shirts, trainingspakken, vlaggen, voetballen, sleutelhangers, posters enz. Merchandise vindt ook in steeds meer andere sporten plaats en is voor clubs en sporters erg lucratief. Bij merchandise wordt de sporter of de sportclub als het ware geëxploiteerd als merk met de daaraan verbonden producten.

Kwaliteit moet bovenaan staan bij sport merchandise

Echte fans hebben veel geld over voor merchandise van hun favoriete sporter of sportclub. Aangezien sport tegenwoordig ook een bedrijfstak is waar imago erg belangrijk is, is hoge kwaliteit merchandise noodzakelijk. Een T-shirt of trainingspak van bekende eredivisieclubs zullen namelijk nooit van bedroevende kwaliteit zijn. Daarom is het als sportclub zo belangrijk om een goede partij in de arm te nemen, die de goede kwaliteit van de merchandise kan waarborgen. Goede merchandise komt namelijk altijd de naam van de sporter of sportclub ten goede. Ook als sportclub kunt u daarom het beste gebruikmaken van de expertise en contacten van een specialist die gespecialiseerd is in sport merchandise.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

Ga voor sportmerchandise naar PLG Concepts

Zoekt u een goede en betrouwbare partij voor sportmerchandise? Dan kunt u terecht bij PLG Concepts. Wij begrijpen dat u een naam hoog hebt te houden en dat uw naam uiterste belangrijk is voor de merchandising. Welk soort producten u ook wilt verkopen, wij werken samen met de beste Europese designers, betrouwbare leveranciers en bovendien stellen wij hoge eisen aan de duurzaamheid. Producten komen uit fabrieken die het milieu niet belasten, zodat u als sportclub ook volle verantwoording kunt nemen voor uw producten.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld