The magic of Christmas

Altijd een passend kerstpakket!

 

Originele kerstpakket

Bij het ene bedrijf is het meer gebruikelijk om personeel en relaties een kerstpakket te geven dan in andere bedrijven. Ook al is het minder gebruikelijk in uw bedrijf, het is lonend om hier toch mee te starten. Met een kerstpakket kunt u uw waardering voor medewerkers en/of relaties op bijzondere wijze uitdrukken. Tevens biedt een kerstpakket de mogelijkheid om hier uw persoonlijke touch aan te geven. U geeft dan niet alleen een origineel kerstpakket, maar ook een pakket waaraan u als bedrijf te herkennen bent. Zeker voor als u een kerstpakket aan zakelijke relaties schenkt, is dit erg belangrijk.

Originele kerstpakketten zoals u die wenst

Een kerstpakket cadeau krijgen vinden uw medewerkers en relaties altijd leuk, maar originele kerstpakketten zijn helemaal een pluspunt. Originele kerstpakketten blijven lang in herinnering, vooral als ook uw identiteit en uitstraling aan het kerstpakket worden meegegeven. U kunt gaan voor eenvoudige kerstpakketten tot zeer luxe kerstpakketten. Een kerstpakket ´kerst post´ is bijvoorbeeld erg origineel, doordat het pakket zit verpakt in een typische Amerikaanse postbus. Een kerstpakket ´choco ster´ zal ook altijd in de smaak vallen, helemaal bij chocoladeliefhebbers. Een origineel kerstpakket ´familie groen’ bevat niet alleen leuke producten met groene verpakkingen, het pakket is ook daadwerkelijk groen. Er is gekozen voor specifieke producten, die het milieu niet belasten. Dit is overigens van toepassing op alle kerstpakketten van PLG Concepts.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

Bestel uw kerstpakketten origineel bij PLG Concepts

Wilt u kerstpakketten origineel vormgeven en met uw eigen uitstraling en identiteit? Neemt u dan eens contact op met PLG Concepts. Wij verzorgen graag voor u een origineel kerstpakket voor uw medewerkers of relaties en waaruit uw identiteit duidelijk naar voren komt. Wij hebben diverse soorten kerstpakketten in ons assortiment, met verschillende thema´s en van diverse prijsklassen. Zo vindt u bij ons altijd een origineel kerstpakket die aan uw wensen voldoet. In overleg met u, brengen wij de gewenste persoonlijke toets aan, zodat uw kerstpakket altijd herkenbaar is.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld