Enjoy the glow of good health

Gezondheid op de werkvloer!

Zorg wordt steeds duurder, een van de redenen waarom we steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze gezondheid.

Promotie concept

Promotie van een nieuw product die u in de markt zet of van een bepaalde dienst, is erg belangrijk om het product of de dienst succesvol te laten zijn. Promotie is meer dan een reclame maken. Reclame is wel onderdeel van promotie, maar promotie is zoveel meer. Denkt u hierbij aan het geven van korting, een loyaliteitsprogramma, een spaaractie of een prijsvraag. Reclame maken is nog relatief eenvoudig, promotie maken vergt meer aandacht en een goed opgesteld promotie concept. Met een goede promotie kunt u uw naam bekendheid geven en onderscheid maken ten opzichte van de concurrent.

Zet met een promotieconcept een goed ontwerp in de markt

Op welke wijze u ook promotieconcept wilt aanpakken, een goed ontwerp is belangrijk. Dit kan bijvoorbeeld u huisstijl zijn. U kunt rondom een nieuw product een grote marketingcampagne opzetten, maar net zo belangrijk is het dat de herkomst van het product wordt herkend. Met andere woorden, uw identiteit moet bekend worden. Dit is de kracht van een goed promotieconcept, het product of de dienst wordt succesvol in de markt gezet en de consument moet direct herkennen dat u hierachter zit. Of het nu een huisstijl is, een spaaractie of een korting, uw naam kan op talloze manieren met het product of de dienst worden verbonden.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

PLG Concepts is thuis in concepten promotie

Concepten voor promotie van uw producten of diensten opstellen, kan best lastig zijn als u hier niet veel ervaring mee heeft. Daarom moet u dit ook aan de specialisten van PLG Concepts overlaten. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar het juiste promotie concept. Wij zullen vervolgens een totaal ontwerp maken, waarbij uw uitstraling en identiteit direct herkenbaar zal zijn. Hiervoor hebben wij een goed team met ontwerpers en werken wij samen met designers, ontwikkelaars en leveranciers uit ons uitgebreide netwerk. Wij weten zeker dat u enthousiast zult zijn over uw promotieconcept.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld