Enjoy the glow of good health

Gezondheid op de werkvloer!

Zorg wordt steeds duurder, een van de redenen waarom we steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze gezondheid.

Retail concept

Voor de detailhandel is een goed retail concept erg belangrijk. U kunt een prachtig idee hebben, maar wanneer u dit idee niet vertaalt naar een fysieke uitvoering, dan blijft uw retail concept niet meer dan een plan. Met een goed retail concept weet u zich te onderscheiden van uw concurrenten. Hierbij spelen de producten die u verkoopt allang niet meer de belangrijkste rol. Een retail concept gaat uit van het onderscheidende vermogen op vele gebieden. Daarbij wil de consument vooral ook ervaren. Een goede service is altijd belangrijk, maar kleur, licht, geur en geluid spelen meer dan ooit een belangrijke rol in de detailhandel. Stel daarom met hulp van expert een goed retail concept op.

Ga naar een specialist op het gebied van retail concepten

Retail concepten kunnen op verschillende manieren worden opgesteld, afhankelijk van de branche en de wensen van het bedrijf. Een retail concept kan bestaan uit een bepaalt productaanbod, een abonnement of een bepaalde dienstverlening. Het opstellen van een retail concept is niet voor iedere ondernemer even vanzelfsprekend. Het belangrijkste wat tijdens het concept naar voren moet komen, is uw onderscheidende rol ten opzichte van de concurrent. U moet met uw concept gemakkelijk te herkennen zijn. Als u dit lastig vindt, laat u dan bijstaan door een specialist in retail concepten. Zij kunnen u helpen om onderscheidend en herkenbaar in beeld te komen bij de consument.

(loyaliteits) Concepten

Merchandise

Bedrijfskleding, private label

Kerstpakketten

PLG Concepts ontwerpt graag uw concept retail

Wilt u een concept retail uitwerken, maar u heeft onvoldoende ideeën of u heeft geen idee waar u moet starten? Schakel dan PLG Concepts in. Wij zijn ervaren in het opstellen van diverse soorten concepten voor bedrijven. Hierbij stellen wij één doel voorop en dat is uw identiteit zichtbaar maken met dat unieke concept. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op en bespreek uw wensen met ons.

Staat u binnenkort tussen onze projecten?

 

Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Ook bent u altijd van harte welkom
in onze showroom.

Laatste Nieuws

Gezondheid

Gezondheid

Niemand had gedacht dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het op dit moment gaat. Constant zijn er...

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een goede manier om waardering te tonen aan uw trouwe werknemers. Maar hoe...

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

* Vereist veld