Kinderdagverblijf Polderpret

Welkom in de kledingshop van Kinderdagverblijf Polderpret. Binnen Kinderdagverblijf Polderpret is er de mogelijkheid om bedrijfskleding met opdruk te bestellen. Het dragen van bedrijfskleding is niet verplicht, maar geeft een positieve uitstraling en zorgt naar ouders toe voor herkenbaarheid. In de kledingshop zie je de artikelen die je kunt bestellen, de prijzen staan erbij.

Hoe werkt het?

Iedere vaste medewerker en invalkrachten krijgt per jaar (gerekend vanaf 1 januari) een startbedrag van € 50,- en voor elke dag die je per week werkt komt hier € 20,- bij. Als voorbeeld; bij 2 werkdagen krijg je € 50,- + 2 x € 20,- om te besteden. Nieuwe medewerkers krijgen daarbovenop nog eenmalig € 25,- extra.

Je tegoed wordt berekend voor een heel jaar, zodat je zelf kunt bepalen voor hoeveel geld je in het voor- en najaar kunt bestellen.

Wij bestellen de bedrijfskleding 2x per jaar, op 1 april en 1 oktober. Zorg er dus voor dat je voor die tijd je bestelling hebt gedaan. De kleding wordt dan binnen 1 á 2 weken bij ons afgeleverd.